Demokrati för Iran

Thursday, April 26, 2007

Slutsnackat om Majed Safaee

Det har skrivits många artiklar om Majed Safaee på sistone, egentligen finns det ingen anledning att upplysa folk om vem denne är då de flesta idag känner till honom ganska väl och är medvetna om att han vill separera kurdistan från Iran och att han kallar filmen 300 "extremt cool och häftig" medan Iranier i största allmänhet blir förbannade.
Majed skadar folkpartiet oerhört, det kommer hållas val till Eu parlamentet 2009 och det lär inte bli någon röst på fp för vår del.
För Majeds vän som samlat ihop en lista har vi ännu ett länktips, detta är skrivet på engelska i en Iranblogg med dess flesta läsare utanför sveriges gränser.
exposing majeed safaee, swedish liberal party
Härmed sätter vi punkt för denna diskussion och växlar ämne till jeopardy.


Jeopardy: Vem är Rice-bush?

Jo risbuske helt enkelt, i alla vad i intelligensnivå.
Cirkusen fortsätter. Några rubriker från senaste veckan ser du nedan.

VARNING: För all del, läs inte artiklarna, rubrikerna räcker. Varför ödsla bort dyrbar tid på att läsa ständigt återkommande artiklar om en tokig president och en ännu tokigare utrikesminister? Vi har redan svarat rice den 16 juni 2006. Ahmadinejad skulle förmodligen besegra både Bush och Rice i schack och luffarschack. Likaså Rafsanjani. Kanske inte ali geda pga sina knarkproblem.

Några rubriker som publicerats i veckan är: Läs endast rubrikerna!

Rice urges Iran to Join Iraq Talks
Rice says no regime change in Iran (på persiska)
Bush Says Talks With Iran Possible

Lyckas exiliranier bilda någon ledarskapsrörelse så har vi en framgång. Något stöd från västerlandet blir det inte till Iranska folkets frihetskamp. Som ghomayshi sjunger: Az maast ke bar maast. Om någon vet en länk till låten får ni gärna publicera.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home