Demokrati för Iran

Wednesday, May 09, 2007

Brev till Carl Bildt och Maud Olofsson

Vi har med anledning deras av mottagande av en terrorist valt att skriva protestmail till dessa 2 politiker. I övrigt har vi noterat en detaljmiss i förra inlägget som rättats till, det skall förstås heta Mooketi, inte Mottaka. Nedan kan ni läsa våra mail i oredigerad form bortsett från våra namn som är borttagna.


Utrikesminister Carl Bildt

Det är mycket tragiskt att du valt att ta emot och skaka hand med en mördare och terrorist under namn Mottaki. Utöver de hundratals iranier som demonstrerade i Stockholm så har hundratals Iranier ringt till Iranska radiokanaler i Sverige och uttryckt vrede över att du valt att legitimera den iranska regimen istället för att som Iranska folket önskar, bojkotta regimen och stödja oppositionen.
Jag har alltid röstat borgerligt med kan nu med samvete säga att jag aldig någonsin kommer rösta på moderaterna eller centerpartiet vilka skakar hand med dem som dödar mina bröder och systrar i Iran. Ni har all anledning att be det iranska folket om ursäkt.

Vänliga hälsningar
www.befriairan.blogspot.comBästa Maud Olofsson

Det är med stor sorg vi bevittnar att du under terroristen Mottakis besök till Sverige valde att skaka hand med honom.
Vi har varit i kontakt med dig tidigare och berättat hur mycket Iranier drömmer om regimskifte. Det är sorgligt att ni inte förstått detta.

Ni gör nu bäst i att be det iranska folket om ursäkt. Iranska radiokanaler i Sverige vilket det finns ett tiotal av är väldigt upprörda över ditt möte med en mördare och ert agerande har onekligen skadat ert anseende och popularitet bland iranier som ni nu är skyldiga en ursäkt.

Vänliga hälsningar
www.befriairan.blogspot.com

4 Comments:

At 12:38 PM, Anonymous Anonymous said...

Ni kommer inte att rösta på M, FP och C. Då återstår Kd, Mp, S, V. Vilket parti är inte regimens lakejer? SD?

 
At 12:59 PM, Anonymous Anonymous said...

Carl Bildt är möjligtvis sverige professionellaste politiker, han har träffat och skakat hand med de flesta. Det där mejlet plockas troligen upp av hans spam-protect.

Maud skakade faktiskt aldrig hand med Mottaki, för att han ville inte ... men hon var villig =)

Men det är bra att du sätter press på folk för .. du drar ditt strå för det iranska folket ... FUCK TEHRAN-REGIMEN och FUCK SHAHEN!

 
At 2:22 PM, Anonymous Anonymous said...

Tehran regimen? Syftar du på den islamska terrorist regimen?

 
At 10:01 AM, Blogger Aryamehr said...

http://aryamehr11.blogspot.com/2007/05/association-for-democracy-in-iran.html#links

 

Post a Comment

<< Home