Demokrati för Iran

Sunday, February 25, 2007

Ofattbart!

Vissa saker vet man, t.ex att vissa personer inte är nationalistiska. Men ändå kan man bli försvånad när man råkar ha vägarna förbi en viss sida. Tydligen är det så att personen i fråga varken bryr sig om shir-khorshid flaggan eller att Iran får behålla sina 1 648 000 km2 yta, då de tycker att det bör finnas ett eget kurdistan.
Sorgligt att läsa, men ingen större överraskning dock.
Landsförräderi är ordet för sådana som Majed Safaee. Tyvärr struntar Majed och de andra iranierna i LUF´s så kallade "Irangrupp" helt i Irans intressen och är mer intresserade att förverkliga Fredrik Malms intressen för att kunna avancera sin makt i LUF. Det skulle vara uppskattat om Majed för en gångs skull lärde sig att använda sin egen hjärna istället för att ständigt lyssna in Malm och andra luffares åsikter och tycka som dem.

Se Majed safaee´s svar på frågor från läsare angående kurdistans framtid

Uppdatering 26/2
Pga bilden ovan var för stor störde den vår blog´s utseende, därav får ni i fortsättningen klicka på länken ovan för att se den.

Ardavan skrev under gårdagen en mycket bra artikel på sin blog, han poängterar bl.a följande:

• Irans integritet är inget man kompromissar om. Så demokrati eller ej, det blir ingen folkomröstning om något så länge jag lever. Det är en principsak, precis som USA aldrig förhandlar med terrorister, så förhandlar inte vi med separatister.
• Om det mot all förmodan skulle bli så här att människor som ej längre bryr sig om sitt land, som just Majed, skulle komma till makten i Iran och tillåta omröstningar om både ditten och datten, så är det ej bara Iranierna i norra Iran som skall rösta om området Kurdistan, då skall hela Iran vara med i folkomröstningen då området Kurdistan är iranskt och kommer alltid förbli iranskt.

Med detta sagt är det viktigt att Iranierna i folkpartiet och LUF en gång för alla bestämmer vilken sida dem är på. Antingen är dem iranier som bryr sig om Iran och dess nationella integritet, eller så har dem gått hand i hand med en liten minoritet separatister som har våld och terror som sitt medel.

Nu är det verkligen på tiden att iranierna i LUF och Fp för en gångs skull ställer sig på Irans sida och totalt se bort ifrån sin ego, sin maktgalenhet och kärlek till pengar. För utan tvekan, är det dessa tre som håller mina iranska landsmän kvar i LUF och Fp.


Tips: Så snart det är val så dyker de här killarna i Luf upp i Iranska radiokanaler och tigger röster. Rösta inte på dem!

3 Comments:

At 12:32 PM, Anonymous koroosh said...

vad har du för förväntningar om dessa?

kurder.perser,balocher,lorer,turkar,araber är mina bröder och systrar och alla andra men aldrig att jag skulle ge bort en meter av mitt land.
vi slogs 8 år i DEFAIE MOGHADAS och offrade allt så ska vi ge bort det nu hahahha

vi hade qajar och nu finns dessa personer

 
At 11:02 PM, Anonymous koroosh said...

jag ville bara tillägga att om det ska finnas någon omröstning(vi kämpar ju för demokrati ska hela iran vara delaktig)

 
At 2:44 PM, Blogger long live Persia said...

Nä, vi har sedan länge insett att Majed och de andra killarna i LUF knappast vill Irans bästa så några förväntningar på dem har vi inte.

 

Post a Comment

<< Home