Demokrati för Iran

Friday, January 26, 2007

"USA: Vi har bevis för Irans terror i Irak"

"USA säger sig ha bevis för Irans inblandning i Irak och lovar att inom kort avslöja detaljer om de iranska nätverken i grannlandet.

- Det finns tydliga bevis på att iranska agenter är inblandade i de här nätverken, att de arbetar tillsammans med individer och grupper i Irak och att de skickas dit av den iranska regeringen, sade Sean McCormack, talesman för utrikesdepartementet på onsdagen"


Jaha, då har vi en upptrappning i konflikten då. Det var ganska väntat att spänningarna mellan USA och Iran skulle öka under 2007, vilket vi också skrev i tråden "2007, svårtippat händelserikt år". Det verkar nästan som det gått snabbare än vi väntat oss. Dock skall Bush administrationen aldrig tas på allvar då de i 4 år stack ner hakan och låtsades att de inget hörde eller såg, tills senaten och kongressn försvann ur händerna. Då vaknade Bush ur koma. Var är de 75 miljonerna?

2 Comments:

At 11:03 PM, Anonymous Anonymous said...

dessa är inte fakta och det tycker även usa s försvars minister.
om vi bortser ifrån mullornas makt och sånt, så är det logisk om iran lägger sig i eftersom usa hotar iran med total förödelse.
så om iran lägger sig får bush skylla sig själv tycker jag.
jag hatar mullorna men det är rätt att de försvårar för usa och dess allierade

 
At 11:05 PM, Anonymous Anonymous said...

glömde säga en sak till
de har bevis att 175 soldater har dött av iranska vapen men var är bevisen för de andra 3000 soldater som har dött av sunni muslimernas händer.
klart det är saudi arabien och egypten som hjälper sunni men det är inte intressant för vita huset för saudi arabien, egypten och jordaninen är derad undersåtar

 

Post a Comment

<< Home