Demokrati för Iran

Saturday, July 29, 2006Må Gud bevara din själ

Den 27e juli var det 26 års dagen då Shahen av Iran avled. En man som helhjärtat arbetade för sitt lands bästa, en man som över allt annat önskade framgång och rikedom för Iran och Iranier.

Fader vår, Sedan du lämnade Iran för 27 år sedan har Iran varit ett enda helvete, du var vår beskyddare som älskade vårt land och skyddade oss från våra fiender. Du offrade ditt liv för ditt land. Men fader vår, vila i frid, för det Iranska folket kommer aldrig att glömma dig och vi vet att du kommer fira med oss den dag då Iran befrias. Vila i frid fader, ty en dag kommer mullorna att störtas och Iran återigen att bli ett av världens rikaste länder precis som du alltid drömde om. Hade du funnits kvar hade Iran redan varit rikare än Frankrike och Tyskland. I och med revolutionen gled vi 100 år tillbaka i utvecklingen. Men ditt namn står skinande i historieböckerna och ditt arbete för Iran kommer aldrig att förglömmas. Vila i frid.

4 Comments:

At 12:20 PM, Anonymous Anonymous said...

Tack så mycket
det är så underbart ditt skrift.
Länge leva den största Persia (IRAN)

 
At 6:35 AM, Anonymous Anonymous said...

Det bästa man vill för sitt land är inte att uppnå maximala rikedom. Så, alltså, stämmer det inte att han ville det bästa för sitt folk.

 
At 11:42 AM, Anonymous Anonymous said...

Vad är det med er smutsiranier utan skam som på något underligt sätt vill påstå att Shahen skulle vara en bra man?
Dumma jävel, läs eran historia.

 
At 12:12 AM, Anonymous Anonymous said...

Bästa för landet?
om han hade gjort det bästa för landet hade revolutionen aldrig hänt , det gäller alla länder som har haft en uppror

 

Post a Comment

<< Home