Demokrati för Iran

Saturday, August 26, 2006

Khatami ger sig inte

Idioten och expresidenten Mohammad Khatami, enligt naiva västerlänningar en så kallad "reformist", enligt iranier en mördare och mulla precis som alla andra mullor, håller på att resa runt i världen och göra reklam för sin jävla islamiska republik. Khatami har ansökt om visum för att få komma till USA för att vilseleda amerikanska politiker. Det skall nu bli intressant att se om den lilla råttan Condoleza Rice, USA´s inkompetenta och diktaturstödjande utrikesminister välkomnar honom eller ej. Flera republikanska senatorer har motsatt sig att ge visum till Khatami.

I juni skedde en omröstning i den amerikanska senaten angående ett förslag som en populär och intelligent republikansk senator, Rick Santorum presenterat vilket skulle ge 100 miljoner till Iransk opposition. Tyvärr stoppades Santorum´s mycket suveräna förslag av råttan Condoleza Rice tillsammans med idioter från demokraternas parti. Vi Iranier kommer aldrig förlåta Condoleza Rice för den skada hon åskamsat det Iranska folket i och med detta. Vi förlåter ej heller demokraterna i USA, dessa har vi avskytt sedan det svarta fåret Jimmy Carters tid. De enda amerikanska politiker som vi hyser respekt för är vissa senatorer och kongressmän ur det republikanska partiet.

Stoppa Khatami! Bojkotta den islamiska republiken. Stöd det Iranska folkets kamp för regimskifte!

1 Comments:

At 10:05 AM, Blogger Nima Gholam Ali Pour said...

Alltså hälften är Kofi Annans fel. Han har ju anställt Khatami för en FN-projekt där Khatamis jobb blir att skapa dialog mellan civilisationer. Jag tror inte någon skulle bry sig om Khatami om han inte var anställd av FN.

 

Post a Comment

<< Home