Demokrati för Iran

Monday, September 11, 2006

En lång kravlista...

Hahahahaha. Där fick ni allt som ni teg. Ayatollah Jaques Chirac, Merkel, Blair, Rice, och kaviar Solana. Ali Larijani meddelade förvisso att de kan tänkas stoppa urananrikningen i 2 månader men har en lång lång kravlista för detta. Det skall faktiskt bli spännande att se hur detta slutar. Hur länge orkar EU hålla på egentligen? Varför är det så himla svårt för EU att införa sanktioner? Det blir intressant att se hur hur mycket EU-3 och fru ris är beredda att böja ryggen och sätta sig på huk för mullornas erbjudande. Tänker de acceptera hela kravlistan? Det blir inte lätt... Nä men ärligt talat så leker mullorna med västs tålamod. Den som böjer sig är EU-3 och USA, inte Islamiska republiken.
Det är kanske läge för USA att gå sin egen väg och skita i EU (Egoistiska unionen). Men i USA finns flera regimagenter som Khatami, Akbar Ganji, Shirin Ebadi, Abbas Milani och många till som uppmanar USA att gå EU-3´s väg.

Ner på knä Chirac, Blair och Merkel. Sätt er ner på golvet och se snälla ut. Lycka till med diplomatin. Den som böjer ryggen är ni, bara så ni vet, er motpart garvar åt er och tycker ni är rena idioterna.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home