Demokrati för Iran

Wednesday, September 27, 2006

Hans Blix behöver uppsöka ögonläkare

FN är en organisation som sedan länge tappat all sin respekt bland frihetskämpande Iranier. En organisation som skall stå för fred och mänskliga rättigheter har snarare blivit en skämtorganisation som leds av en hycklare under namn Kofi Annan som skakat hand med varenda diktator i världen. En annan IQ-befriad man är Mohammad Al baradei som ännu tvivlar om regimens avsikt är att skapa atombomb eller inte. Det finns ännu en person i FN som borde skämmas och det är svensken Hans Blix som upprepade gånger hävdat att omvärlden bör fortsätta "förhandlingarna" och ge "säkerhetsgarantier" till den islamiska republiken, med andra ord menar Blix att man skall lägga ner allt snack om regime change och respektera den islamiska republiken som det Iranska folkets sanna företrädare.

Vi uppmanar Hans Blix att snarast uppsöka ögonläkare för akut operation för att därefter konsultera en öronläkare för insättning av hörapparat. Gubben tycks ju varken ha sett eller hört vad som händer i Iran avseende brott mot de mänskliga rättigheterna.
Vi rekommenderar Hans Blix att besöka nedanstående länk så fort han fått ögonen opererade för att se ett litet axplock av de grymheter som världens ondaste diktatur genomfört, en diktatur som blix menar att man skall ge "säkerhetsgarantier" till.

http://www.iraneman.net/IRIcontinued4.htm

.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home