Demokrati för Iran

Thursday, October 19, 2006

Blog den 19/10

Några egna kommentarer om det politiska läget:
USA har 2 val: Antingen hjälper man Iranier att störta regimen och låter Iran bli en demokrati och stark stat som kan bildra till mellanösterns stabilitet. Eller så går de den blodiga EU-3 ländernas väg och stöder charlatans som Khatami och ställs om några år inför en ny kärnvapenstat som fortsätter sprida terrorism.

BefriaIran anser att sanktioner ensamt är meningslösa. Sanktioner måste kombineras med ett kraftigt stöd till Iranska regimkritiker. De starkaste regimkritikerna finns i de Los Angeles baserade TV kanalerna Pars TV och Payam TV.
Skräpkanaler som BBC= bloody brittish channel lär inte göra någon nytta, förresten det var BBC som hjälpte Khomeini till makten 1979, och kanske därför Majeed Safaee anser att BBC är pålitlig. Vi vill inte att EU öppnar egen "fri radio" för Iran, tycker det är betydligt bättre att stödja befintliga Iranska kanaler i Los Angeles.

Frågan är som sagt om Iran blir demokratiskt först eller om mullorna får en atombomb först. Det är fritt upp att leka med elden.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home