Demokrati för Iran

Monday, July 31, 2006


Israel, ett land med sågspån i hjärnan


Vi har fått en förfrågan på vår synpunkt angående Israels krig i Libanon.
Vår åsikt är mycket enkel. Vi fördömer Israels onödiga krig mot en civilbefolkning och ett land som inte kan hållas skyldiga för hizbollahs handlingar.

Hizbollah får helt och hållet sitt stöd från ayatollorna som i 27 år ockuperat Iran och så länge mullorna är kvar vid makten kommer såväl hizbollah, Hamas, Al Quida som andra terroristorganisationer finnas kvar.

Den stora terroristen är den islamiska republiken som djävulen Jimmy Carter installerade år 1979 i det tidigare så stolta, rika och välmående Shahen av Irans land. Hizbollah, hamas osv är bara små pluttar i havet som överlever tack vare sitt jättestöd från mullornas regim.
Men den stora terroristen har Israel med sina allierade (USA och EU) beslutat att lämna ifred och gosa med.

Givetvis är det betydligt enklare att besegra en liten plutteorganisation som hizbollah än att störta mullornas regim. Men några miljoner dollar till Iranska oppositionen och TV/radio sändningar, den tanken måste vara så svår att ingen israelier kommer på den.

BefriaIran fördömer således Israels krig och dödande av oskyldiga människor och uppmanar Israel att skaffa sig en hjärna då de har stora problem med att se vem den stora terroristen är.

1 Comments:

At 12:14 AM, Anonymous Anonymous said...

Min åsikt är att libanesiska regeringen har en skuld i konflikten då de låtit Hizbollah gerillan leka soldater i södra Libanon.
Sen är det barnsligt att tro att Israeliska försvaret som misslyckats mot Hizbollah skulle kunna ge sig på Iran.
Att Israel ger sig på Libanon handlar om självförsvar.

 

Post a Comment

<< Home