Demokrati för Iran

Tuesday, August 01, 2006


Hundratals exilkubaner firade i Miami


Sent på måndagen lokal tid firade exilkubaner på gatorna i Little Havana i Miami i USA.
Beskedet att Fidel Castro ligger på sjukbädden och har lämnat ifrån sig makten till sin lillebror Raul kom som en glad nyhet för de många exilkubaner som är bosatta i Miami.


Varför skriver jag nu detta? Jo, det är nämligen så att den dag som Khomeini dog för 17 år sedan var Iranier lika glada och nu drömmer vi Iranier mer än allt annat om ayatollah Jimmy Carters död. Vi hoppas att Carter snart drar åt helvete och befriar världen från sin smutsiga existens. Vi kommer fira så det skrivs i varenda tidning och tidskrift den dag då den lilla råttan Jimmy Carter dör. Vi tipsar alla Iranier att redan nu köpa och lagra fyrverkeripjäser för att kunna fira den dag då skitgubben dör och försvinner i helvetet.

För den svenske läsaren: Jimmy Carter är drivkraften bakom mullornas maktövertagande 1979 i den kupp som Carter är ansvarig för. 1,5 miljoner döda i ett meningslöst krig mot Irak, en ruinerad ekonomi, en ruinerad nationell stolthet, 6-10 miljoner narkotikaanvände, 11 september, och mycket mer är Carter ansvarig för.

Vi hoppas hans dagar är räknade så snart som möjligt och vi uppmanar Iranier att redan nu införskaffa fyrverkerier och spara dem till den dag då skitgubben dör. Den dagen skall vi bara fira.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home